مهندسی شیمی - صنایع غذایی
مدیر گروه کارشناسی |
|
دکتر مجید عمیدپور (مشاهده رزومه) | |
کارشناس گروه | |
بهاره بهشتیان | |
آشنایی با رشته | |
یا مجتمع صنعتی (مانند پالایشگاه، پتروشیمی، تولید مواد شیمیایی و...) نقش کلیدی ایفا می کند. ضمن آنکه تحقیقات بنیادی و توسعه ای در حوزه گسترده ای از علوم و صنایع (عرصه های متداول همچون فرآوری نفت و گاز، سیمان و مواد معدنی، پلیمرها، مواد غذایی و دارویی و عرصه های جدید از جمله نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، مهندسی پزشکی، صنایع نیمه رسانا و ابررسانا و...) توسط مهندسین شیمی انجام می گیرد. از دروس اساسی این رشته می توان به ترمودینامیک، پدیده های انتقال (مکانیک سیالات، انتقال حرارت و انتقال جرم)، عملیات واحد، طراحی راکتورهای شیمیایی و کنترل فرآیند اشاره کرد. مهندسی شیمی گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاهها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار می گیرد. این رشته جنبه های تئوری وعملی طراحی که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بسته بندی مواد غذائی وهمچنین طراحی کارنجات تولیدی صنایع غذائی است را مورد توجه قرار می دهد. |