جلسات دفاع

جلسات دفاع ارشد در بهمن ۱۳۹۵ مربوط به دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی

ردیف

نام و نام خانوادگی

عنوان پایان نامه

استاد راهنما

استاد مشاور

تاریخ دفاع

ساعت دفاع

۱

مرضیه ره جو

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی گیاه لرزه (Nepeta pogonosperma)

دکتر مریم قراچورلو

دکتر انوشه شریفان

۹۵/۱۱/۱۸

۱۱:۳۰

۲

محیا حدادی

بررسی اثر مقایسه ای تیمار فراصوت و ماکروویو بر استخراج روغن سویا

دکتر مریم قراچورلو

دکتر بابک غیاثی طرزی

۹۵/۱۱/۱۹

۱۰

۳

لیلا نادری

تاثیر استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم به عنوان پروبیوتیک در نوشیدنی کاکتوس

دکتر افشین آخوندزاده بستی

دکتر پیمان مهستی

۹۵/۱۱/۱۹

۱۳

۴

مریم محبی

استفاده از عصاره دانه رازیانه و گیاه کاکوتی کوهی به عنوان زیست-نگهدارنده در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی علیه فعالیت آسپرژیلوس فلاووس

دکتر افشین آخوندزاده بستی

دکتر پیمان مهستی

۹۵/۱۱/۱۹

۱۴

۵

ساناز مسعودی

ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از هسته نارنج

دکتر مهرداد قوامی

دکتر زهرا پیراوی ونک

۹۵/۱۱/۲۰

۱۳

۶

ملکه رضوی

اثر پایدارکنندگی اسانس گیاه رزماری بر تالوو روغن های آفتابگردان و سویا

دکتر مهرداد قوامی

دکتر مریم قراچورلو

____

۹۵/۱۱/۲۰

۱۴

۷

نگین حمیدی

جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی موز در فرآیند انجماد سریع منفرد

دکتر پیمان مهستی

دکتر چنگیز اسفندیاری

۹۵/۱۱/۲۴

۸:۳۰

۸

سهیلا رنجبر

مطالعه اثرآنتی اکسیدانی پودر کدو حلوایی در کیک اسفنجی روغنی

دکتر سید مهدی سیدین

دکتر امیر باقری

۹۵/۱۱/۲۴

۱۲

۹

مریم عمادی پور

بررسی اثر عصاره آبی و الکلی برگ گیاه گزنه بر روی باکتریهای لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس

دکتر محمدحسین مدرسی

دکتر مریم عطایی

۹۵/۱۱/۲۴

۱۳

۱۰

خاطره پرهیزکاری

بررسی خواص پپتید های زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی ضایعات کشتارگاه های مرغ

دکتر سید ابراهیم حسینی

دکتر اکرم شریفی

۹۵/۱۱/۲۴

۱۴

۱۱

مینا احمدی

مطالعه تغییرات فعالیت آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها کارتنوئیدها کلروفیل و ویتامین C در نمونه های خرمای سالم و آفت زده انباری

دکتر هوشنگ نیکوپور

دکتر سهیل اسکندری

۹۵/۱۱/۲۵

۱۲

۱۲

مونا گیویان

بررسی تاثیرمیزان آسیب دیدگی نشاسته بر رئولوژی خمیر و خصوصیات فیزیکی و حسی نان حجیم

دکتر بابک غیاثی طرزی

____

۹۵/۱۱/۲۵

۱۴

۱۳

نازنین السادات خیرخواهان

بررسی تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری Bifidobacterium breve ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت و بررسی خواص حسی و میزان ماندگاری آن

دکتر حامد اهری

دکتر غلامحسن اسدی

۹۵/۱۱/۲۵

۱۵:۳۰

 

شیواعلیمرادی

بررسی خواص انتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره اتانولی و پودر میوه بلوط (quercus) بر گوشت مرغ اماده طبخ نگهداری شده در یخچال

مهندس شاهرخ شعبانی

____

۹۵/۱۱/۲۵

۱۵:۳۰

۱۴

فاطمه رضایی

بهینه سازی روش استخراج ترکیبات فنولی دانه بارهنگ و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن

دکتر شبنم حقیقت خواجوی

دکتر لادن رشیدی

____

۹۵/۱۱/۲۶

۱۱

۱۵

صغری نصری اهل

افزودن پودر تفالۀ گوجه فرنگی به رب قوطی به عنوان قوام دهنده

دکتر پیمان مهستی

دکتر چنگیز اسفندیاری

۹۵/۱۱/۲۶

۱۳

۱۶

مریم امین

بررسی اثرات ضد باکتری اسانس گیاهان موشکورک ((Oliveria decumbens و پونه سای بینالودی (Nepeta binaludensis) بر روی اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در دوغ

دکتر هوشنگ نیکوپور

دکتر محمدرضا فاضلی

___

۹۵/۱۱/۲۶

۱۴

۱۷

راضیه بنکی

تهیه فرمولاسیون مناسب جهت غنی کردن شیر با کلسیم، منیزیم و ویتامین 3D

دکترمحمدرضا احسانی

___

۹۵/۱۱/۲۶

۱۵

۱۸

مرجان روحی

بررسی تاثیر استرس اسانس آویشن شیرازی بر روی پایداری برودتی و حرارتی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در همبرگر

دکتر افشین آخوندزاده بستی

دکتر پیمان مهستی

۹۵/۱۱/۲۷

۱۰

۱۹

نداصلاحی

بررسی ویژگی های حسی و شیمیایی شیرکاکائوی کم لاکتوز و تهیه شده با شیره خرما

دکترمحمدرضا احسانی

دکتر حسن جودکی

۹۵/۱۱/۲۷

۱۱

۲۰

کیمیا کرمی

تاثیر پروتئین هیدرولیزشده آنزیمی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis) توسط آنزیم پروتامکس بر بهبود کیفیت ماست کم چرب

دکتر شبنم حقیقت خواجوی

دکتر انوشه شریفان

۹۵/۱۱/۲۷

۱۲

۲۱

مرضیه داودیان

تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی فرمی (کوتاه)

دکتر سیدمهدی سیدین

دکتر بهزاد ناصحی

___

۹۵/۱۱/۲۷

۱۴

۲۲

فاطمه بائی

بررسی امکان استفاده از امولسیفایرهیدراته در بیسکویت نرم

دکتر بابک غیاثی طرزی

____

۹۵/۱۱/۲۷

۱۳

۲۳

زهرا صادقیان

تهیه ی نانوالیاف پلی لاکتیک اسید حاوی نایسین به روش الکتروریسی به عنوان ماده ی بسته بندی فعال و بررسی سینتیک رهایش آن

دکتر غلامحسن اسدی

دکتر سعیدبازگیر

____

۹۵/۱۱/۲۸

۱۵

۲۴

زهراکریمیان

اثر ضد میکروبی فیلم پروتئین سویا(Soy Protein Film) حاوی اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر همبرگر نگهداری شده در دمای یخچال

دکتر انوشه شریفان

دکتر اعظم طباطبایی بفروئی

____

۹۵/۱۱/۳۰

۱۳

۲۵

شیما قربانی

بررسی اثر سطوح مختلف مواد اولیه بر برخی از خصوصیات فیزیکی سویا برگر با استفاده از روش سطح پاسخ و پردازش تصویر

دکتر غلامحسن اسدی

دکتر سید ابراهیم حسینی

۹۵/۱۱/۳۰

۱۴

۲۶

گیلدا قلیج خانی

مقایسه ویژگی‌های پودر عصاره برگ زیتون تولید شده با دو روش خشک کردن انجمادی و پاششی و استفاده از عصاره برتر جهت بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کره گیاهی (مارگارین) پخشینه

دکتر محمدحسین مدرسی

دکتر لادن رشیدی

____

۹۵/۱۱/۳۰

۱۴